Author: | Category: Транспортни новини |

Foto_SВ края на миналият месец  Ася Цонкова, Мениджъра за България в TIMOCOM представи отново семинар в Университета за национално и световно стопанство, в катедра „Икономика на транспорта”.

Като този път тема на семинара беше „Сигурност при борсите за товари”.

Темата  за сигурността набира вси по-голяма популярност в транспортният бранш. И в същност точно сигурността е ключов и определящ фактор за възлагането на една поръчка сподели  Ася Цонкова пред студентите.

Както и допълни, че при една от годишни анкети на TIMOCOM  към клиентите, 98 % от запитаните клиенти са отговорили, че сигурността е решаваща и важна при възлагането на поръчка.

Точно и за това TIMOCOM се стреми непрекъснато да осигурява едно добро ниво на сигурност на платформата.

По време на семинара  бяха засегнати два важни аспекта: предизвикателствата пред борсата за товари относно осигуряването на сигурност и мисията , която си поставя TIMOCOM за осигуряване сигурността на платформата.

По време на семинара се обърна внимание и на новият продукт в програмата на TIMOCOM, а именно Messenger.

Приложеният чат в офертата, които оптимизира значително работният процес и дава възможност за бързо приемане на конкретна оферта.

Провеждането на семинари в българските университети пред студенти изучаващи транспортни специалности, е част от проекта „Университети и бизнес” на Мениджъра за България Ася Цонкова.

Идеята на проекта е да запознаят студентите с новостите в бранша, както и да се създаде една приемственост между университета  и бизнес средата.