Author: | Category: Транспортни новини |

Бизнеса е по-динамичен от всякога. Е – търговията заема все по-важно място в живота ни.

Български пощи въведе нова услуга за своите клиенти. Клиентите на български пощи ще бъдат информирани със съобщение когато съответната пратка е пристигала в пощенската станция.

Държавната компания Български пощи ЕАД въвежда нова услуга за приемане, пренасяне и предаване пратки на клиенти, както и инкасиране на дължими суми по наложен платеж.

За улеснение на клиентите,  те ще получават  SMS в деня на пристигане на пратката в избраната от тях пощенска станция, като и пратката трябва да бъде взета от тях в срок от седем календарни дни.

Този тип нова услуга ще бъде първо наличен в 19 пощенски станции на територията на град София. Като в последствие е планувано този тип услуга да се предлага и в големите градове.

Информация за това ще се предоставя на сайта на „Български пощи“ ЕАД.

Факт е, че електронната търговия създава висок ръст на пратките,и това е причината  Български пощи да разработи и внедри софтуерно приложение, необходимо при доставката на стоки, поръчани чрез електронни магазини.

Потребителите търсят удобство и бързина. А партньорството с еMAG ще доведе със себе си модернизиране на офисите на българските пощи.

източник: транспортни новини