Author: | Category: Транспортни новини |

default_thumb                 Наближава изложението в Хановер. От  25 септември до 2 октомври  ще се проведе най-голямото изложение за индустриални превозни средства. В днешният динамичен  и технологичен свят подобен тип срещи са важни за сверяване на часовника, за  да се види накъде и как се развива бранша. Транспортната логистика изисква постоянно нововъведения. Изложението  със световен мащаб се провежда за 65 път под ред  и акцента е само един 0- новостите в бранша.

Организатор на изложението е Асоциацията на немските автомобилостроители.

На ИАА се представят нови продукти и се формират тенденции. Като все  по-важни са ефективността и безопасността при товарните автомобили. Както и  намаляването на изхвърлените СО 2 , което е свързано с намаляването на  разходете за гориво. Важно е да се спомене, че разнообразието на товарни автомобили е все по-голямо.

В днешно време, от най-голямо значение, е възможността да бъде  изградена  система от комуникация между камионите. При новите поколения камиони е дори възможно чрез средствата на телематиката  да се проверява техническото състояние на камионна  докато е  на път.

Друга важна тема е ефективният и и екологичен транспорт . Но най-дискутираната  тема напоследък  е  възможността от комбиниране на всички видови транспорт.

Нека да видим какво ще ни предложи изложението в Хановер тази година.