Author: | Category: Транспортни новини |

Най-голямата транспортна платформа в Европа, TIMOCOM, ще вземе участие на изложението Мултимодал в Бирмингам. 

TIMOCOM представя прозрачност и сигурност

Като пионер в областта на цифровите транспортни платформи, TIMOCOM има голямо влияние върху развитието на своите приложения за оптимизиране на капацитета на натоварване на превозните средства. Доставчикът на ИТ услуги не само реагира почти мигновено на промените, причинени от увеличаване на цифровизацията. С новата функция за качване и сваляне на документи и информацията за бизнес партньори и продуктови иновации са на разположение на по всяко време.
Функцията за качване и сваляне на документи е от изключително голяма полза  за работното ежедневие. Необходимите документи за сключване на сделка могат да се качват във фирменият профил на фирмата. Бъдещите бизнес партньори могат да изтеглят необходимите документи при поискване и не е необходимо да ги чакат да бъдат изпратени по електронна поща или факс. Фирмите, които качват своите документи се представят като сериозна и надеждна компания, която се занимава и с предизвикателствата на днешната цифровизирана логистика.

За доставчика на ИТ услуги, е важно да осигурява висока степен на защита, когато се предлагат бизнес документи в цифрова среда. Потребителите могат да ползват само транспортната платформа чрез сигурна SSL връзка. Всички сървъри се намират в Германия и са обект строгите изисквания за защита на данните в световен мащаб. 

TIMOCOM винаги са се отличавал с отличното си обслужване на клиенти.

TIMOCOM създаде и блог услугата през септември 2016, наречена “Update Pool”. 

С безплатният онлайн портал “TruckBan” за забрана за управление на камиони в Европа, TIMOCOM укрепи репутацията си като добър източник на информация за браншя.

Всеки, който има въпроси или просто интерес относно транспортната платформа  може да посети щанда на TIMOCOM на Multimodal в Бирмингам  от 4 до 6 април на щанд 4080 в зала 4.