Author: | Category: Транспортни новини |

Pressebild_Jahresbilanzbericht_Welt_900x600px_RGBЗа 2015 г.  доставчикът на IT услуги  също гледа оптимистично в бъдещето.

Доставчикът на водещата в Европа транспортна борса продължава да усеща твърда почва под краката. TIMOCOM Soft- und Hardware GmbH дължи високите показатели на оборота на първо място на нарастващата клиентска база, която оценява не само предлагането на товари и товарни обеми.

Фирмата със седалище в Еркрат до Дюселдорф успешно улеснява с транспортната борса  TC Truck&Cargo® още от 1997 г. ежедневната транспортна дейност на много диспечери и клиенти в цяла Европа.

Чрез платформата на доставчика на софтуер през 2014 г. са реализирани общо 58,9 млн. оферти за товари и товарни обеми, като това съответства на увеличение спрямо 2013 г. от 7,6 процента или 4,1 млн. оферти. Били са обявени товари с обща дължина 451 млн. метра, което в километри съответства на приблизително на 11 пъти обиколката на земята.

Общо 6.903 нови клиенти избраха през 2014 г. платформите за предлагане на TIMOCOM и сключиха договор.

Ако клиентите желаят чрез дългосрочни транспортни поръчки още по-оптимално да използват капацитетите ти, софтуерната фирма с онлайн платформата си за транспортни търгове в цяла Европа TC eBid® предлага от години и друг надежден инструмент. За това свидетелстват общо 6.022 търгове, които са били изпълнени през 2014 г.

Равносметката през първите месеци: Над 4.200 „мобилни“ потребители редовно влизат чрез приложението транспортен барометър на смартфон или таблет. Индивидуален ПИН код осигурява особено висок стандарт на сигурност, освен на крайното устройство и на софтуера за достъп, на който клиентите на TIMOCOM разчитат от години. С подобна сигурност и също така успешно е решението за проследяване TC eMap®, което показва всички известни телематични системи само в една платформа. Pressebild_Jahresbilanzbericht_Welt_Paras_900x600px_RGB

Услугите като критерий за качество.

TIMOCOM улеснява работата на много транспортни и логистични фирми в Европа и по друг начин. Така клиентите могат още от 2003 г. да ползват лицензирани инкасо услуги с официално регулаторно разрешение. Извънсъдебни вземания на просрочени плащания бяха безпроблемно и бързо изпълнени през 2014 г. на 88%.