Author: | Category: Транспортни новини |

IMG_5163_colorТелематиката става все по-важна в транспортният и логистичният бранш и поради тази причина на 26 септември в Загреб ще се проведе поредната Конференция по телематика на която бизнеса и изследователските центрове ще обменят опит. Това ще е 3-та под ред Конференция на която ще се срещнат производители, доставчици и изследователи в областта на телематиката и логистиката.
Участие в Конференцията ще вземат 15 държави , сред който ще е и България.

Другите държави ще бъдат Словения, Хърватска, Сърбия, Босна и Херцеговина, Македония, Албания, Черна гора, Косово, Румъния, Молдова, България, Унгария, Словакия, Гърция и Турция. Сред участниците ще са производители на навигационни системи , дигитални карти и представители на изследователски, образователни институции и основната тема ще е бъдещето на телематиката.
Събитието ще предостави възможност за обмяна на опит и знания между бизнеса и изследователските центрове от Европа и света.
Основни теми по време на конференция ще са: анализ на пазара, тенденции в телематиката и нови възможности за доставчиците в Югоизточна Европа.
Източник: интернет сайт логистика