Author: | Category: Транспортни новини |

15665_2_log_2Отново в края на октомври ще се състой Логистична бизнес конференция. На 27 октомври в София евент център ще се срещнат мениджъри и специалисти от транспортният и логистичният бранш.

Темата на таз годишната  конференция е  „Логистика в свързания свят” .

Изключително актуалната и интересна тема, привлече и изключителни специалисти от бранша, които ще презентират новостите и ще засегнат актуални аспекти от транспортният и логистичен бизнес.

Програмата за конференцията ще е разделена на панели.Гостите са подрани и аудиторията ще и от специалисти.

Тази година специален гост лектор на конференцията ще е президентът на Европейската логистична асоциация (ELA) Йос Маринус. Който ще изнесе лекция на тема: „Иновации в управлението на Веригата на доставките“.

Също така ще се презентират и дискутират теми относно: веригата на доставките, предизвикателствата пред логистичните фирми; управление на потока от информация в една логистична компания през различни устройства и различни локации; добри практики за ефективно управление на транспорта и логистиката, ролята на информационните системи в съвременната логистика; логистични решения за транспортиране на опасни товари;процесът  на търсене и предлагане на складови площи в света на логистиката.