Author: | Category: Транспортни новини |

IMG_1893_900x600px_RGBАко трябва бързо да намерите подходящи транспортни оферти, всички пътища минават през доставчика на транспортни услуги TIMOCOM. Това важи и за немско-френската спедиторска фирма Клейлинг с нейните две юридически независими централи в Брайзах на Рейн и Алголсхайм във френски Елзас. Повече от 13 години е клиент на лидера сред борсите за товари и товарни обеми в Европа и от самото начало ползва потенциала на онлайн платформата TC Truck&Cargo®. Чрез нея диспечерите намират многобройни международни оферти за товари и транспортни средства.

 

Френската спедиторска фирма Клейлинг е семейно управлявано предприятие с над 70 превозни средства и 42-годишен опит в бранша. Освен въздушен и морски транспорт продуктовото портфолио предлага и комплексна палитра от международни транспортни и логистични услуги. За оптимално използване на товарните автомобили диспечерите редовно прибягват до офертите за товари и товарни обеми на TIMOCOM в цяла Европа.

 

Главният представител на TIMOCOM Марсел Фрингс е доволен, че бизнес отношенията със спедиторската фирма съществуват от толкова дълго: „Фирми като Клейлинг ни насърчават, че действаме правилно. Ние бихме желали да подпомагаме потребителите във всяко едно отношение, за да направим тяхното ежедневие колкото е възможно по-лесно. Ето защо ние вече предлагаме и мобилен достъп до нашите програми.