Author: | Category: Транспортни новини |

Pressebild_Dimotrans_0077_900x600px_RGBВ логистичният  бранш е изключително важно  оптимизирането на транспортната верига.

И разбира се, за това  са нужни помощни средства. Създадената във Франция мултимодална транспортна и логистична група DIMOTRANS, е  установила, че с помощта на борсата за товари и товарни обеми на TIMOCOM могат почти винаги да натоварват оптимално камионите си.

Затова вече седем техни филиала работят с онлайн платформата.

DIMOTRANS е един от най-големите играчи на транспортния пазар във Франция, като притежава над 360 превозни средства и има над 35-годишен опит в международния транспорт и логистика. Френската транспортна група със седалище близо до Лион е поставила като един от приоритетите си извършването на глобални транспортни услуги с частични и комплексни товари. С цел избягване на празните курсове и оптималното използване на капацитета, някои от диспечерите вече от осем години използват борсата за товари на TIMOCOM.    Pressebild_Dimotrans_IMG_6788_900x600px_RGB

Освен възможността за намиране ежедневно на многобройни оферти за товари и товарни обеми в борсата, ІТ компанията предлага и други предимства, като например лесна работа с платформата и разнообразни допълнителни функции.

Повече информация за TIMOCOM и DIMOTRANS можете да намерите на www.timocom.bg и  www.dimotrans.fr.