Author: | Category: Транспортни новини |

Печат за качествоGuetesiegelstempel_Frachteneinkauf_2014_650px_RGBЗа трети пореден път платформата за търгове TC eBid® на TIMOCOM  издържа с отличен теста за качество на BMEnet GmbH (дъщерно дружество на Bundesverbandes Materialwirtschaft Einkauf und Logistik e.V.) –  и може да носи печата за качество в областта на транспорта в продължение на минимум още две години.

С цел да помогне на предприятията да се ориентират по-добре, BMEnet GmbH присъжда печати за качество за софтуер и платформи, които предлагат интегрирани решения за оптимизация на търговията и логистиката. Проверката се извършва на базата на стандартизирани  критерии и ясно  дефинирани изисквания. В резултат на това печатът за качество създава прозрачност при избора на софтуерни системи. Потребителите получават сигурността, че купуват софтуер с изпитано качество. И обратното, по този начин водещите доставчици могат да демонстрират пред клиентите качеството на своите продукти.

TC eBid®   улеснява  и оптимизира  транспортният  бизнес на фирмите от индустрията и търговията, но също така  и на  спедиторите и доставчиците на услуги, тъй като всички участници могат да обявяват групажни или цялостни превози на пратформата.

Благодарение на тази  платформата  Вие  може да се достигнете  до 33 000 проверени доставчици на транспортни услуги в цяла Европа.

Платформата функционира изключително лесно: Първо Вие  дефинирате  информацията, като име, ценова схема според транспорт или вид на товара. След това избирате  езика  за комуникация, начин на предаване и начин на плащане. Също така може  да  прикачите  PDF документи, като например инструкции за товарене или условия за поемане на отговорност.  И най-важното  може да ограничите  участието само до някои клиенти на TIMOCOM или обявлението да бъде видимо за всички. Разбира се, когато финализирате  обявлението, може да прегледате  данните отново. След  това информацията, се изпраща за проверка експертния екип на TIMOCOM. И веднага след проверката обявлението се публикува онлайн.