Author: | Category: Нови технологии |

Логистиката е едно от най-важните звена и най – проблематичното във всяка фирма и за това е нужно прецизна организация по време на роботният процес.

Напоследък фирмите които предлагат складови решения почнаха да провеждат периодични семинари относно софтуерните решения за управление на складовете.

На този тип семинари се представят различни възможности за управление на складови процеси чрез Accellos One WMS и Mobee WMS.

Разглежда се всеки един от  процесите  от складовата дейност. Тоест  от постъпването на даден продукт в склада до натоварването му на камион и съответно как те биват успешно обхванати от софтуерните платформи.

Основното при тези работни семинари, е да се представи как с  помощта на и и етикетни принтери, е възможно бързо и лесно става заскладяването, набирането на поръчки и експедирането на стоките.

Едно изключително предимство на програмите е, че е възможно да се проследи производителността на всеки един служител в склада.

Повечето нововъведения за управлението на склада са изцяло нови за  българският пазар и чак сега навлизат.

Едни от най-напредничавите технологии, използвани при работа в склада са  RFID тагове, автономни роботи, дронове, виртуална реалност.

Една от фирмите които предлага услуги за улесняване на работата в складовете е Баркод Системи България.

Фирмата е българо-великобританска и е част от най-голямата група фирми, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа.