Author: | Category: Транспортни новини |

Читателите на издателство ETM избраха TC Truck&Cargo® за най-добрата борса за товари

На тържествена церемония по връчване на наградите на 5 юни в Щутгарт, Кристоф Тесинга, маркетинговият директор на TIMOCOM, получи наградата „Най-добрата марка“ за борсата за товари TC Truck&Cargo®. Преди това в продължение на няколко седмици 7 403 читатели на специализираното издание EuroTransportMedia гласуваха за най-добрите продукти и услуги в транспортния и логистичен бранш.

ETM_Beste_Marke_2014_TK2_7708_900x600px_RGBКристоф Тесинга, маркетинговият директор на TIMOCOM, смята за особена чест спечелването на наградата за „Най-добра марка“ в компанията на фирми като Mercedes, MAN и Michelin. Борсата за товари и товарни обеми TC Truck&Cargo® постоянно се усъвършенства и разширява с нови  функции, като например платформата за проследяване TC eMap®. Където  могат да бъдат едновременно показани на една карта до 90 различни телематични системи. Освен това тази година ще бъде добавена възможност  за мобилен достъп, която ще направи възможно използването на програмата през приложение от смартфон и таблет.

Според Тесинга, за да бъде една марка добра, не е достатъчно само наличието на добър продукт. В същата степен фирмата инвестира и в добро обслужване на клиентите. В отдела за обслужване на клиентите TIMOCOM има 50 международни служители, които са ежедневно на разположение по телефон, имейл или фейсбук.

Източник : timocom.bg