Author: | Category: Транспортни новини |

Второто издание на шоу в склада ще се състои на 13 и 14 юни 2017 г. в София.

Организатори на единственото у нас изложение с демонстрации на живо на складово оборудване, машини и технологии са българска транспортна преса и списание логистика.

Уникалното на форума е, че посетителите ще могат да тестват в реални условия складови машини на едни от най-известните марки в света.

Пред щандовете с изложители на всичко за склада и управлението на стоковите потоци ще има обособени зони за демонстрация.

Освен карите посетителите ще могат да видят и друго разнообразно складово оборудване: стелажи, баркод системи, почистваща техника, рампи и врати, палети, акумулатори, софтуер за управление на склада, опаковъчни машини, складов инженеринг, лизингови услуги и други.

В рамките на ШОУ В СКЛАДА ще се проведе и второто национално състезание “МАЙСТОРСКО УПРАВЛЕНИЕ НА КАРИ”, където избрани представители на различни фирми ще покажат своите умения при управлението на машини от различни марки и модели.

Достъпът до ШОУ В СКЛАДА 2017 е безплатен за професионалисти след съответна регистрация – предварително на сайта на шоуто или на място.

Изложението представлява интерес за производствени фирми, търговски фирми на едро и дребно, дистрибуторски фирми, логистични фирми, 3PL доставчици, спедиторски и транспортни фирми със собствен склад.

ШОУ В СКЛАДА 2017 се проведе в Склад 1 на София Сити Лоджистик Парк, намиращ се в столичния квартал Горубляне на ул. Абагар 22.