Author: | Category: Транспортни новини |

TIMOCOM Soft- und Hardware GmbH  доставчикът на водещата в цяла Европа борса за товари и превозни средства TC Truck&Cargo®  изведе  на пазара най-голямата складова борса на Европа. TIMOCOM  обяви следващата си  иновация: Фирмата е преработила напълно своя модул за маршрутите и калкулациите TC eMap® и го е разширила с функция проследяване.TC eMap®

За първи път в TC eMap® данните на различни, обикновено несъвместими телематични системи се показват на една неутрална платформа. Така клиентите на TIMOCOM ще могат  да проследяват както своите, така и чуждите превозни средства с един поглед. Преди търсенето се реализираше между няколко портала и приложения, но сега най-важните европейски доставчици на телематични услуги прегледно са обобщени само в едно приложение. Също и изискващото усилие и губещо време телефониране вече е в миналото.Новото решение  е едно комплексно решение за транспортния бранш.

Чрез TC eMap® наред с решението за проследяване остават и познатите възможности за калкулиране на разходите,и планиране на маршрутите. Решението за проследяване на прави сделките по-ефективни и сигурни.