Author: | Category: Транспортни новини |

ТКрая на месец октомври мениджъра за България в TIMOCOM Ася Цонкова реализира отново семинар за студенти.

Този път семинара беше в Университета за национално и световно стопанство. Темата на семинара не беше избрана случайно  „Как борсите за товари улесняват транспортният бизнес!” .

Семинара се проведе пред студенти 3 курс от катедра Икономика на транспорта. Студентите имаха възможност да се запознаят с продуктите на TIMOCOM, с нововъведенията в програмата, както и да проследят процеса за направата на рекламната кампания с три български фирми за Българският пазар.

Представените две нововъведения – първото ,че борсата за товари се свързва платформата за търгове. Посредством търсенето по пощенски код и търсенето по област вече е възможно да бъдат търсени оферти по местоположение. И второто нововъведение TIMOCOM Messenger- нов инструмент за комуникация без допълнителни разходи – интегриран в транспортната платформа предизвикаха интерес и дискусия в залата.

Мениджъра за България в TIMOCOM Ася Цонкова бе поканила г- жа Мирей Захариева, мениджър от фирма СТАД ООД, която сподели със студентите своят опит от практиката.

DSC01615Провеждането е част от проекта „ Университети и бизнес” . Като идеята на проекта е да се даде възможност на студентите да се запознаят с борсите за товари като софтуерен продукт – изключително необходим в днешния бързо развиващ се транспортен бранш.

И също така създаването на възможност студентите да се срещнат с различни български фирми работещи и успяващи, макар и в не лесните пазарни условия.

Семинарът премина изключително динамично с много въпроси и дискусия, като точно това показа, че такъв тип семинари са повече от необходими.

Мениджърът за България в TIMOCOM Ася Цонкова планира и през 2016 година поредица от семинари в България