Author: | Category: Транспортни новини |

Качеството, както и количеството, от 18 години са основното, което фирма TIMOCOM предлага. И това дава отражение върху технологичния и икономически прогрес на IT доставчика. Без съмнение за този успех допринасят и над 100.000 потребители, които ежедневно имат достъп до 450.000 оферти за товари и товарни обеми. Тази години посетителите на изложението  за транспорт и логистика в Мюнхен могат отново да се убедят колко незаменими са тези решения поотделно и заедно за успеха на собствените им фирми.

От 5 до 8 май 2015 г. TIMOCOM ще презентира продуктите, които си заслужават, на всички, които имат интереси в областта на транспорта. През този период TC Truck&Cargo®, TC eBid®, складовата борса и TC eMap® ще могат да бъдат тествани на различни работни станции. В допълнение ще бъдат представени и нови функции, нови доставчици на телематични услуги, единствени по рода си IT решения и услуги „made in Germany“. IPhone_Taschenrechner_NIK9837_600x900px_RGB

За професионалистите в транспортния бранш е задължително да посетят щанд 317/418 в палата A5. Спедитори и превозвачи, а също и производители и търговци, както и доставчици на транспортни и логистични услуги, които се интересуват от офертите – всички са добре дошли да се запознаят още от сега с бъдещите продукти.