Author: | Category: Транспортни новини |

Голяма стъпка за TIMOCOM, голяма стъпка за бранша

Представете си една типична транспортна и логистична фирма. Все още ли си мислите за телефонна слушалка, химикал, бележник и спедиторски адресен указател?

Доставчикът на най-голямата европейска транспортна платформа е помислил за нещо друго: клавиатура, монитор, мишка, прозорец за чат.

TIMOCOM Messenger ще улеснява работният процес и бизнес комуникацията. Messengerа е най – новото в транспортната платформа и е на разположение на 100 000 потребители, без допълнителни разходи. Чрез новото нововъведение се договаря по-добре и си сключват се сделки по-бързо. Messenger_1J8A4308_900x600px_RGB
С Messenger се революционизира цялата бизнес комуникация на потребителите на TIMOCOM. Те веднага имат възможност да изберат оферта от борсата за товари TC Truck&Cargo® и само с едно кликване да започнат свързан с офертата чат със съответния бизнес партньор. Това пести много време при реализиране на сделката. След като една сделка е сключена успешно и двете страни са постигнали съгласие, проведеният чат може да бъде запаметен като PDF или да бъде разпечатан за законово-обвързващо споразумение.

Аспектът на сигурността също не е оставен без внимание: За разлика от публично достъпния чат клиентите могат при комуникацията през TIMOCOM Messenger винаги да са сигурни, че работят с проверен потребител. Всеки нов клиент се проверява грижливо, преди изобщо да бъде допуснат до транспортната платформа.

 

Бързата реакция играе голяма роля в транспортната сфера. Потребителите могат да използват Messenger разбира се и мобилно. За целта те просто трябва да се регистрират както обикновено чрез приложението транспортен барометър с техния TIMOCOM акаунт в мобилно устройство и всички техни контакти и чатове се синхронизират автоматично.